روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵: پروبیوتیکها و نقش آنها در ایمنی و سلامت غذا
نتیجهگیری:
روز جهانی ایمنی مواد غذایی یادآوری میکند که ایمنی غذا یک مسئولیت مشترک است. پروبیوتیکها بهعنوان بخشی از این تلاش جهانی، نهتنها به بهبود سلامت ما کمک میکنند، بلکه در حفظ ایمنی و کیفیت مواد غذایی نقش مهمی دارند. با انتخاب آگاهانه و حمایت از روشهای تولید ایمن، میتوانیم به جهانی سالمتر و پایدارتر کمک کنیم. بیایید در این روز، قدمی برای ایمنی غذا و سلامت خود برداریم!
گزارش ششمین کنگره بین الملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
| تاریخ ارسال: 1404/1/18 |
ششمین کنگره بین الملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اول تا سوم اسفند ماه ۱۴۰۳ در پژوهشگاه نیرو در تهران برگزار شد.
اساسنامه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
| تاریخ ارسال: 1404/1/17 |
به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینههای پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند تشکیل شده است.
ششمین کنکره بین الملی پروبیتیک و غذاهای فراسودمند
| تاریخ ارسال: 1403/10/1 |
یکم الی سوم اسفند ماه ۱۴۰۳، ششمین کنگره بینالمللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در تهران برگزار میشود.
دومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی
| تاریخ ارسال: 1403/6/20 |
آگهی دعوت به مجمع عمومی بطور فوق العاده انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران
| تاریخ ارسال: 1403/5/21 |
اطلاعیه عضویت کمیته دانشجویی
| تاریخ ارسال: 1403/5/3 |
اطلاع رسانی کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران
| تاریخ ارسال: 1403/4/19 |
به اطلاع می رساند کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی ایران شهریور ماه سال جاری برگزار خواهد شد برای اطلاعات بیشتر به لینک ذیل مراجعه فرمایید. https://ifstacongress۳۰.modares.ac.ir/