[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
ارتباط با ما::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
اخبار و مصاحبه ها::
دپارتمان‌های تخصصی انجمن::
دبیرخانه::
رویدادهای علمی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الكترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در كادر زیر وارد كنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینارهای انجمن
..
گزارش شعب استانی

..
:: خوش آمدید ::

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران

Iranian Probiotics and Functional Foods Society

 

:: سی و نهمین جشنواره بین الملی خوارزمی ::
 | تاریخ ارسال: 1404/3/17 | 
سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان
به اطلاع تمامی علاقه مندان شرکت در سی و نهمین جشنواره بین المللی خوارزمی و بیست و هفتمین جشنواره جوان می رساند، ثبت نام این دوره از جشنواره آغاز شده است و مهلت ثبت نام در جشنواره جوان تا پایان تیر ماه و ثبت نام در جشنواره بین المللی (بخش داخلی) تا پایان مرداد ماه سال جاری می‌باشد(غیرقابل تمدید). زمینه های علمی مورد پذیرش شامل فناوری‌های شیمیایی، مهندسی مکانیک، مهندسی برق و کامپیوتر، هنر، معماری و شهرسازی، مدیریت آب، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، مهندسی عمران، صنایع پیشرفته و مدیریت هوشمند فناوری، مواد، متالورژی و انرژی‌های نو، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، محیط زیست، فناوری‌نانو، مهندسی هوافضا، مهندسی نرم افزار و فناوری اطلاعات، مهندسی مکاترونیک، مهندسی مخابرات و هوش مصنوعی است.

متقاضیان شرکت در سی و نهمین دوره جشنواره بین المللی  و بیست و هفتمین جشنواره جوان خوارزمی می توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی جشنواره های خوارزمی www.khwarizmi.ir  قسمت سامانه جامع جشنواره های خوارزمی اقدام به ثبت نام نمایند.
>
:: روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵ ::
 | تاریخ ارسال: 1404/3/17 | 
روز جهانی ایمنی مواد غذایی ۲۰۲۵: پروبیوتیک‌ها و نقش آن‌ها در ایمنی و سلامت غذا 

 
روز جهانی ایمنی مواد غذایی یادآوری می‌کند که ایمنی غذا یک مسئولیت مشترک است. پروبیوتیک‌ها به‌عنوان بخشی از این تلاش جهانی، نه‌تنها به بهبود سلامت ما کمک می‌کنند، بلکه در حفظ ایمنی و کیفیت مواد غذایی نقش مهمی دارند. با انتخاب آگاهانه و حمایت از روش‌های تولید ایمن، می‌توانیم به جهانی سالم‌تر و پایدارتر کمک کنیم. بیایید در این روز، قدمی برای ایمنی غذا و سلامت خود برداریم!
 
>
:: گزارش ششمین کنگره بین الملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ::
 | تاریخ ارسال: 1404/1/18 | 
ششمین کنگره بین الملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اول تا سوم اسفند ماه ۱۴۰۳ در پژوهشگاه نیرو در تهران برگزار شد.

>
:: اساسنامه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ::
 | تاریخ ارسال: 1404/1/17 | 
به منظور گسترش و پیشبرد و ارتقای علمی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی در زمینه‌های پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند تشکیل شده است.


 
>
:: ششمین کنکره بین الملی پروبیتیک و غذاهای فراسودمند ::
 | تاریخ ارسال: 1403/10/1 | 
یکم الی سوم اسفند ماه ۱۴۰۳، ششمین کنگره بین‌المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در تهران برگزار می‌شود.
                                            
>
:: دومین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی ::
 | تاریخ ارسال: 1403/6/20 | 
>
:: آگهی دعوت به مجمع عمومی بطور فوق العاده انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ::
 | تاریخ ارسال: 1403/5/21 | 
>
:: اطلاعیه عضویت کمیته دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1403/5/3 | 
>
ورود کاربران
نام کاربری
رمز عبور
ورود خودکار
بازیابی رمز عبور
::
آمار بازدیدها
تمام بازدید‌ها: 266799
بازدید 24 ساعت قبل: 718
::
فصلنامه میکروبیولوژی
::
نماد e
::
نماد اعتماد وزارت ارشاد
::
خبرنامه
::
سایر پیوندها
::
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4710