[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینار تیرماه
..
وبینار مرداد ماه
..
وبینار شهریور ماه
..
اتحادیه زیست شناسان
..
:: پروبیوتیک ها چه میکروارگانیسم هایی هستند؟ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/7 | 
پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که تصور می شود خواص سلامت بخشی برای ارگانیسم میزبان داشته باشند. بر طبق تعریف رایج و مورد قبول FAO/WHO: "پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که وقتی به مقدار کافی به بدن برسند، دارای خواص سلامت بخشی برای میزبان خود هستند". باکتری های اسید لاکتیک (LAB) و بیفیدوباکتریوم ها رایج ترین میکروارگانیسم هایی هستند که تاکنون بعنوان پروبیوتیک مورد استفاده قرار گرفته اند؛ البته بعضی از مخمر ها و باسیلوس ها نیز ممکن است مفید باشند. پروبیوتیک ها معمولا با افزودن کشت های زنده و فعال در غذاهای تخمیری استفاده می شوند که از آن جمله می توان به ماست، ماست سویا یا مکمل های غذایی رژیمی اشاره کرد.
از نظر واژه شناسی، به نظر می رسد که اصطلاح "پروبیوتیک" ترکیبی از پیشوند لاتین "pro" (به معنای "برای") و صفت یونانی "βιωτικός" یا "biotic" باشد. واژه دوم، از اسم یونانی "βίος" یا "bios" (به معنای "زندگی") مشتق شده است.
در اوایل قرن بیستم تصور می شد که پروبیوتیک ها بوسیله بهبود توازن میکروبی روده و در نتیجه، جلوگیری از رشد و/یا فعالیت باکتری های مولد سم و/یا بیماریزا اثر سلامت بخش خود را بر میزبان اعمال می کنند. امروزه اثرات سلامت بخش خاصی از پروبیوتیک ها بررسی و ثبت شده است که از آن جمله می توان به تسکین بیماری های التهابی روده ای مزمن، پیشگیری و درمان اسهال ناشی از باکتری های پاتوژن، عفونت های ادراری و بیماری های آلرژیک اشاره کرد.
دفعات مشاهده: 644 بار   |   دفعات چاپ: 156 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4645