[
صفحه اصلی
]
[ English ]
صفحه اصلي
درباره انجمن
اخبار و رویدادها
جستجو
ثبت نام
تماس با ما
بخشهای اصلی
صفحه اصلی
معرفی انجمن
اساسنامه انجمن
فصلنامه پژوهش و نوآوری
تاریخچه انجمن
ارکان انجمن
مجمع عمومی
هیئت مدیره
کمیتههای تخصصی
بازرسان
اهداف انجمن
شناسه انجمن
افتخارات
گواهی نامه عضویت
آیین نامه های انجمن
آیین نامه کمیته دانشجویی
شاخص تقدیر از نخبگان
اخبار رویدادها
اخبار پایگاه
شخصیت سال 1400
اخبار سمینارها و کنفرانسها
سمپوزیوم نقش پست بیوتیکها در سلامت
اخبار مصاحبهها و میزگردها
مناسبها
همایش ملی امنیت غذایی
همایش ملی امنیت غذا
سمینار تعامل میکروبیوم و دریافت غذایی
گالری عکس و فیلم
عکسهای پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک
کلیپ پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک
اخبار علمی
اخبار مجلات علمی
اخبار خبرگزاریها
خبرنامهها
خبرنامه پاییز 1400
خبرنامه بهار 1401
خبرنامه الکترونیکی
خبر نامه آبان 1402
خبرنامه آذر 1402
خبرنامه دی 1402
خبرنامه بهمن1402
خبرنامه اسفند 1402
خبرنامه فروردین 1403
خبرنامه اردیبهشت
عضویت در پایگاه
اطلاعات ثبت نام
فرم ثبت نام
راهنمای عضویت
ارتباط با ما
نشانی و تلفن ما
فرم برقراری ارتباط
پرسش و پاسخ
بخش آموزش
آموزش مفاهیم پایه
پروبیوتیک ها چه میکروارگانیسم هایی هستند؟
تاریخچه پروبیوتیکها
پروبیوتیکها، پریبیوتیکها و سینبیوتیکها
مقالات انجمن
مقالات اولین همایش پروبیوتیک
مقالات دومین همایش پروبیوتیک
مقالات سال 2007
مقالات سال 2008
مقالات سال 2009
مقالات سال 2010
مقالات سال 2011
مقالات سال 2012
مقالات سال 2013
مقالات سومین همایش پروبیوتیک
مقالات چهارمین همایش پروبیوتیک
مقالات پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک
سخنرانیهای مهم
کتابخانه
مراکز مرتبط
سازمانها و نهادهای دولتی و علمی
اعضای حقوقی انجمن
تسهیلات پایگاه
راهنمای صفحات
جستجو در پایگاه
صفحه پرسشهای متداول
صفحه برترینهای پایگاه
پست الکترونیک
سایت پیشین انجمن
ثبت نام در همایش و کارگاه ها
اخبار و مصاحبه ها
دپارتمانهای تخصصی انجمن
دپارتمان دانشجویی
دپارتمان آموزشی
دپارتمان پژوهشی
دپارتمان ارتباط با صنعت
دپارتمان آمار و اطلاعات
دبیرخانه
روابط عمومی
بازدیدهای علمی
داده نما
مسئولیت اجتماعی
همکاری با شهرداری تهران
گزارش چندرسانهای
چارت سازمانی انجمن
برنامه سالانه انجمن
برنامه 5 ساله انجمن
معرفی اعضای هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
انتشارات انجمن
فصلنامه میکروبیولوژی
فصلنامه پژوهش و نوآوری
مجمع عمومی
مصوبات و گزارش جلسات ماهانه انجمن
رویدادهای علمی
کارگاه
وبینار
صدا و سیما
همایش
سمپوزیوم
بزرگداشت
رونمایی
تقدیر از فرهیختگان و نخبگان
کنگره
ششمین کنگره بینالمللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
جستجو در پایگاه
جستجوی پیشرفته
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
فصلنامه پژوهش و نواوری
وبینارهای انجمن
به آگاهی می رساند وبینار رایگان برای اعضای انجمن با عنوان
لینک ثبت نام
https://biologyevents.ir/course/644
گزارش شعب استانی
برترینهای پایگاه
مطالبی که بیشتر چاپ شدهاند
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیکها
(
459 چاپ
)
لیست اعضای حقوقی انجمن
(
408 چاپ
)
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها
(
385 چاپ
)
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟
(
375 چاپ
)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد.
(
370 چاپ
)
شناسه انجمن
(
360 چاپ
)
کمیتههای تخصصی
(
351 چاپ
)
کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱
(
348 چاپ
)
سایت پیشین انجمن
(
337 چاپ
)
راهنمای عضویت
(
334 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۰۹
(
328 چاپ
)
بازرسان دوره چهارم انجمن
(
325 چاپ
)
لایواینستاگرامی کاربرد علم میکروبیولوژی
(
316 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۱۲
(
314 چاپ
)
وبینار تیر ۱۴۰۱
(
311 چاپ
)
بهبود علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیکها
(
311 چاپ
)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد
(
305 چاپ
)
پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
(
301 چاپ
)
تاریخچه پروبیوتیکها
(
296 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۰۷
(
296 چاپ
)
وبینار پروبیوتیک خرداد ۱۴۰۱
(
294 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۱۳
(
291 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۱۱
(
291 چاپ
)
سایتهای مرتبط
(
290 چاپ
)
کارگاه مجازی شناسایی پروبیوتیکها
(
290 چاپ
)
تاریخچه انجمن
(
290 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۱۰
(
288 چاپ
)
مقالات سال ۲۰۰۸
(
284 چاپ
)
افتخارات انجمن پروبیوتیک
(
277 چاپ
)
وبینار مرداد ۱۴۰۱
(
276 چاپ
)
هیئت مدیره انجمن دوره چهارم
(
276 چاپ
)
در زمان مصرف آنتی بیوتیک چه غذاهایی بخوریم؟
(
275 چاپ
)
روز معلم
(
275 چاپ
)
خبرنامههای انجمن پروبیوتیک
(
272 چاپ
)
میکروبهای کوچک، درمانگرانی بزرگ!
(
268 چاپ
)
گواهی نامه عضویت
(
267 چاپ
)
خبرنامه الکترونیکی
(
266 چاپ
)
اساسنامه
(
265 چاپ
)
لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکترها " مو " دارند که سبب چسبیدن به روده می شوند
(
264 چاپ
)
پروبیوتیک ها چگونه عمل می کنند ؟
(
263 چاپ
)
نشانی و تلفن ما
(
263 چاپ
)
Persian site map -
English site map
- Created in 0.04 seconds with 77 queries by YEKTAWEB 4710