[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
ارتباط با ما::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
اخبار و مصاحبه ها::
دپارتمان‌های تخصصی انجمن::
دبیرخانه::
رویدادهای علمی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینارهای انجمن
..
گزارش شعب استانی

..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیک‌ها ( 393 چاپ)
لیست اعضای حقوقی انجمن ( 391 چاپ)
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ( 380 چاپ)
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟ ( 358 چاپ)
شناسه انجمن ( 354 چاپ)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد. ( 347 چاپ)
کمیته‌های تخصصی ( 341 چاپ)
سایت پیشین انجمن ( 331 چاپ)
کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱ ( 329 چاپ)
راهنمای عضویت ( 322 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۹ ( 317 چاپ)
لایواینستاگرامی کاربرد علم میکروبیولوژی ( 313 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۲ ( 309 چاپ)
بازرسان دوره چهارم انجمن ( 305 چاپ)
بهبود علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیک‌ها ( 303 چاپ)
وبینار تیر ۱۴۰۱ ( 300 چاپ)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد ( 297 چاپ)
پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 293 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۱ ( 287 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۷ ( 286 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۳ ( 285 چاپ)
تاریخچه پروبیوتیک‌ها ( 285 چاپ)
تاریخچه انجمن ( 283 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۸ ( 283 چاپ)
سایت‌های مرتبط ( 283 چاپ)
وبینار پروبیوتیک خرداد ۱۴۰۱ ( 283 چاپ)
کارگاه مجازی شناسایی پروبیوتیک‌ها ( 282 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۰ ( 275 چاپ)
در زمان مصرف آنتی بیوتیک چه غذاهایی بخوریم؟ ( 272 چاپ)
افتخارات انجمن پروبیوتیک ( 271 چاپ)
وبینار مرداد ۱۴۰۱ ( 271 چاپ)
خبرنامه‌های انجمن پروبیوتیک ( 269 چاپ)
روز معلم ( 267 چاپ)
میکروب‌های کوچک، درمانگرانی بزرگ! ( 261 چاپ)
نشانی و تلفن ما ( 260 چاپ)
لاکتوباسیل ها و بیفیدوباکترها " مو " دارند که سبب چسبیدن به روده می شوند ( 259 چاپ)
اساسنامه ( 258 چاپ)
هیئت مدیره انجمن دوره چهارم ( 258 چاپ)
خبرنامه الکترونیکی ( 258 چاپ)
پروبیوتیک ها چگونه عمل می کنند ؟ ( 257 چاپ)
مقالات اولین همایش ملی پروبیوتیک ( 256 چاپ)

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 77 queries by YEKTAWEB 4700