[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
ارتباط با ما::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
اخبار و مصاحبه ها::
دپارتمان‌های تخصصی انجمن::
دبیرخانه::
رویدادهای علمی::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینارهای انجمن
..
گزارش شعب استانی

..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مطالبی که بیشترین بازدید را داشته‌اند
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیک‌ها ( 3034 بازدید)
شناسه انجمن ( 2899 بازدید)
برگزاری وبینار با موضوع نقش پست بیوتیک و پروبیوتیک در سلامتی بصورت رایگان ( 2528 بازدید)
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند وبینار پروبیوتیک ها - پارا پروبیوتیک ها - پست بیوتیک ها - پرتئوبیوتیک ها   در تاریخ ۲۸ دیماه سالجاری بصورت ( 2482 بازدید)
دوره جامع پروبیوتیکها از آزمایشگاه تا صنعت ( 2481 بازدید)
معرفی کاندیداهای انجمن های علمی کشور برای عضویت در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ( 2467 بازدید)
برگزاری هفتمین جلسه هیات مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 2439 بازدید)
برگزاری مجمع عمومی سالیانه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 2430 بازدید)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ( 2412 بازدید)
برگزاری وبینار شهریورماه ۱۴۰۲ ( 2393 بازدید)
وبینار پروبیوتیکها و صنعت ( 2386 بازدید)
آیین‌نامه ثبت و اشاعه پیشنهادها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آن‌ها ( 2382 بازدید)
هیئت مدیره انجمن دوره چهارم ( 2376 بازدید)
برگزاری سمپوزیوم رایگان نقش پست بیوتیکها در سلامت ( 2371 بازدید)
فراخوان پذیرش مقالات توسط فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 2366 بازدید)
دیدار اعضای هیئت ریئسه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با مدیر شبکه سلامت ( 2355 بازدید)
موسسات علمی ایرانی در میان برترینهای جهان ( 2328 بازدید)
پوستر اولین کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت  ( 2316 بازدید)
راهنمای عضویت ( 2305 بازدید)
لیست دانشگاههای برتر در سامانه همانند جو ۱۴۰۲ ( 2295 بازدید)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد. ( 2284 بازدید)
تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش اخلاق در پژوهش ( 2279 بازدید)
برگزاری دوره جامع پروبیوتیکها ( 2080 بازدید)
کسب جایزه رانیا ۲۰۲۴ ( 2035 بازدید)
تاریخچه پروبیوتیک‌ها ( 2012 بازدید)
نشانی و تلفن ما ( 1910 بازدید)
گواهی نامه عضویت ( 1894 بازدید)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد ( 1815 بازدید)
لیست اعضای حقوقی انجمن ( 1801 بازدید)
برگزاری ششمین کنگره بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ( 1790 بازدید)
پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 1656 بازدید)
وبینار مرداد ۱۴۰۱ ( 1654 بازدید)
انواع عضویت در انجمن ( 1640 بازدید)
سایت پیشین انجمن ( 1638 بازدید)
کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱ ( 1568 بازدید)
وبینار تیر ۱۴۰۱ ( 1554 بازدید)
کمیته‌های تخصصی ( 1534 بازدید)
وبینار پروبیوتیک خرداد ۱۴۰۱ ( 1529 بازدید)
کارگاه مجازی شناسایی پروبیوتیک‌ها ( 1521 بازدید)
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ( 1487 بازدید)
پروبیوتیک ها چگونه عمل می کنند ؟ ( 1418 بازدید)
اساسنامه ( 1381 بازدید)
تاریخچه انجمن ( 1363 بازدید)
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟ ( 1352 بازدید)
پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند به تعویق افتاد ( 1348 بازدید)
تاثیر پروبیوتیک ها بر پیشگیری و درمان آلرژی های غذایی ( 1278 بازدید)
روز علوم آزمایشگاهی ( 1278 بازدید)
سخنرانی‌های مهم ( 1270 بازدید)
روز معلم ( 1262 بازدید)
عید فطر ( 1260 بازدید)

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 77 queries by YEKTAWEB 4712