 |
مطالبی که بیشترین بازدید را داشتهاند |
 |
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیکها ( 3031 بازدید) |
 |
شناسه انجمن ( 2899 بازدید) |
 |
برگزاری وبینار با موضوع نقش پست بیوتیک و پروبیوتیک در سلامتی بصورت رایگان ( 2528 بازدید) |
 |
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند وبینار پروبیوتیک ها - پارا پروبیوتیک ها - پست بیوتیک ها - پرتئوبیوتیک ها در تاریخ ۲۸ دیماه سالجاری بصورت ( 2482 بازدید) |
 |
دوره جامع پروبیوتیکها از آزمایشگاه تا صنعت ( 2481 بازدید) |
 |
معرفی کاندیداهای انجمن های علمی کشور برای عضویت در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ( 2467 بازدید) |
 |
برگزاری هفتمین جلسه هیات مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 2439 بازدید) |
 |
برگزاری مجمع عمومی سالیانه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 2430 بازدید) |
 |
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ( 2412 بازدید) |
 |
برگزاری وبینار شهریورماه ۱۴۰۲ ( 2393 بازدید) |
 |
وبینار پروبیوتیکها و صنعت ( 2386 بازدید) |
 |
آییننامه ثبت و اشاعه پیشنهادها، پایاننامهها، و رسالههای تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آنها ( 2382 بازدید) |
 |
هیئت مدیره انجمن دوره چهارم ( 2375 بازدید) |
 |
برگزاری سمپوزیوم رایگان نقش پست بیوتیکها در سلامت ( 2371 بازدید) |
 |
فراخوان پذیرش مقالات توسط فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 2366 بازدید) |
 |
دیدار اعضای هیئت ریئسه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با مدیر شبکه سلامت ( 2355 بازدید) |
 |
موسسات علمی ایرانی در میان برترینهای جهان ( 2328 بازدید) |
 |
پوستر اولین کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت ( 2316 بازدید) |
 |
راهنمای عضویت ( 2300 بازدید) |
 |
لیست دانشگاههای برتر در سامانه همانند جو ۱۴۰۲ ( 2295 بازدید) |
 |
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد. ( 2282 بازدید) |
 |
تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش اخلاق در پژوهش ( 2279 بازدید) |
 |
برگزاری دوره جامع پروبیوتیکها ( 2080 بازدید) |
 |
کسب جایزه رانیا ۲۰۲۴ ( 2035 بازدید) |
 |
تاریخچه پروبیوتیکها ( 2009 بازدید) |
... آمار بیشتر |
 |
مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شدهاند |
 |
خوش آمدید ( 3 ارسال) |
... آمار بیشتر |
 |
مطالبی که بیشتر چاپ شدهاند |
 |
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیکها ( 470 چاپ) |
 |
لیست اعضای حقوقی انجمن ( 419 چاپ) |
 |
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ( 392 چاپ) |
 |
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟ ( 384 چاپ) |
 |
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد. ( 377 چاپ) |
 |
کمیتههای تخصصی ( 362 چاپ) |
 |
شناسه انجمن ( 362 چاپ) |
 |
کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱ ( 352 چاپ) |
 |
راهنمای عضویت ( 343 چاپ) |
 |
سایت پیشین انجمن ( 342 چاپ) |
 |
مقالات سال ۲۰۰۹ ( 333 چاپ) |
 |
بازرسان دوره چهارم انجمن ( 331 چاپ) |
 |
وبینار تیر ۱۴۰۱ ( 323 چاپ) |
 |
لایواینستاگرامی کاربرد علم میکروبیولوژی ( 323 چاپ) |
 |
مقالات سال ۲۰۱۲ ( 321 چاپ) |
 |
بهبود علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیکها ( 319 چاپ) |
 |
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد ( 313 چاپ) |
 |
پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 309 چاپ) |
 |
تاریخچه پروبیوتیکها ( 306 چاپ) |
 |
مقالات سال ۲۰۰۷ ( 306 چاپ) |
... آمار بیشتر |