[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
ارتباط با ما::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
اخبار و مصاحبه ها::
دپارتمان‌های تخصصی انجمن::
دبیرخانه::
رویدادهای علمی::
مقاله::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر:
02188793745
آدرس دبیرخانه: 

تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک
خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1

ایمیل: 
anjoman.probiotic@gmail.com
و info@ispff.ir
کد پستی:
1518716513
لینکدین :
anjoman-probiotic 
 تلگرام :
t.me/AnjomanProbiotic
 اینستاگرام:
anjoman.probiotic


 
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینارهای انجمن
..
گزارش شعب استانی

..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مطالبی که بیشترین بازدید را داشته‌اند
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیک‌ها ( 3463 بازدید)
شناسه انجمن ( 2954 بازدید)
هیئت مدیره انجمن دوره چهارم ( 2661 بازدید)
راهنمای عضویت ( 2575 بازدید)
برگزاری وبینار با موضوع نقش پست بیوتیک و پروبیوتیک در سلامتی بصورت رایگان ( 2571 بازدید)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد. ( 2558 بازدید)
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند وبینار پروبیوتیک ها - پارا پروبیوتیک ها - پست بیوتیک ها - پرتئوبیوتیک ها   در تاریخ ۲۸ دیماه سالجاری بصورت ( 2538 بازدید)
دوره جامع پروبیوتیکها از آزمایشگاه تا صنعت ( 2520 بازدید)
معرفی کاندیداهای انجمن های علمی کشور برای عضویت در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری ( 2520 بازدید)
برگزاری هفتمین جلسه هیات مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 2486 بازدید)
برگزاری مجمع عمومی سالیانه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 2464 بازدید)
گزارش عملکرد تبصره ۹ قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی ( 2457 بازدید)
برگزاری وبینار شهریورماه ۱۴۰۲ ( 2429 بازدید)
آیین‌نامه ثبت و اشاعه پیشنهادها، پایان‌نامه‌ها، و رساله‌های تحصیلات تکمیلی و صیانت از حقوق پدیدآوران در آن‌ها ( 2428 بازدید)
وبینار پروبیوتیکها و صنعت ( 2417 بازدید)
فراخوان پذیرش مقالات توسط فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی ( 2408 بازدید)
برگزاری سمپوزیوم رایگان نقش پست بیوتیکها در سلامت ( 2406 بازدید)
دیدار اعضای هیئت ریئسه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با مدیر شبکه سلامت ( 2393 بازدید)
موسسات علمی ایرانی در میان برترینهای جهان ( 2369 بازدید)
پوستر اولین کنگره ملی تغییر اقلیم و سلامت  ( 2346 بازدید)
لیست دانشگاههای برتر در سامانه همانند جو ۱۴۰۲ ( 2334 بازدید)
تمدید مهلت ارسال مقاله به همایش اخلاق در پژوهش ( 2319 بازدید)
تاریخچه پروبیوتیک‌ها ( 2311 بازدید)
گواهی نامه عضویت ( 2182 بازدید)
نشانی و تلفن ما ( 2158 بازدید)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر به دوستان فرستاده شده‌اند
خوش آمدید ( 3 ارسال)
    ... آمار بیشتر
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیک‌ها ( 567 چاپ)
لیست اعضای حقوقی انجمن ( 489 چاپ)
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟ ( 453 چاپ)
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ( 448 چاپ)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد. ( 434 چاپ)
کمیته‌های تخصصی ( 425 چاپ)
کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱ ( 420 چاپ)
سایت پیشین انجمن ( 406 چاپ)
شناسه انجمن ( 400 چاپ)
راهنمای عضویت ( 398 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۹ ( 396 چاپ)
بازرسان دوره چهارم انجمن ( 396 چاپ)
وبینار تیر ۱۴۰۱ ( 383 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۲ ( 383 چاپ)
لایواینستاگرامی کاربرد علم میکروبیولوژی ( 379 چاپ)
بهبود علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیک‌ها ( 375 چاپ)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد ( 375 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۱ ( 365 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۷ ( 364 چاپ)
وبینار پروبیوتیک خرداد ۱۴۰۱ ( 359 چاپ)
    ... آمار بیشتر

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 82 queries by YEKTAWEB 4718