[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
ارتباط با ما::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
اخبار و مصاحبه ها::
دپارتمان‌های تخصصی انجمن::
دبیرخانه::
رویدادهای علمی::
مقاله::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر:
02188793745
آدرس دبیرخانه: 

تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک
خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1

ایمیل: 
anjoman.probiotic@gmail.com
و info@ispff.ir
کد پستی:
1518716513
لینکدین :
anjoman-probiotic 
 تلگرام :
t.me/AnjomanProbiotic
 اینستاگرام:
anjoman.probiotic


 
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینارهای انجمن
..
گزارش شعب استانی

..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیک‌ها ( 605 چاپ)
لیست اعضای حقوقی انجمن ( 525 چاپ)
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ( 490 چاپ)
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟ ( 487 چاپ)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد. ( 473 چاپ)
کمیته‌های تخصصی ( 462 چاپ)
کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱ ( 457 چاپ)
سایت پیشین انجمن ( 437 چاپ)
راهنمای عضویت ( 430 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۹ ( 429 چاپ)
وبینار تیر ۱۴۰۱ ( 426 چاپ)
بازرسان دوره چهارم انجمن ( 424 چاپ)
شناسه انجمن ( 424 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۲ ( 413 چاپ)
بهبود علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیک‌ها ( 408 چاپ)
لایواینستاگرامی کاربرد علم میکروبیولوژی ( 403 چاپ)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد ( 403 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۱ ( 399 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۷ ( 397 چاپ)
تاریخچه انجمن ( 392 چاپ)
وبینار پروبیوتیک خرداد ۱۴۰۱ ( 387 چاپ)
سایت‌های مرتبط ( 386 چاپ)
کارگاه مجازی شناسایی پروبیوتیک‌ها ( 384 چاپ)
تاریخچه پروبیوتیک‌ها ( 382 چاپ)
هیئت مدیره انجمن دوره چهارم ( 381 چاپ)
پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 379 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۸ ( 379 چاپ)
افتخارات انجمن پروبیوتیک ( 377 چاپ)
گواهی نامه عضویت ( 376 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۳ ( 374 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۰ ( 372 چاپ)
خبرنامه‌های انجمن پروبیوتیک ( 369 چاپ)
روز معلم ( 369 چاپ)
خبرنامه الکترونیکی ( 368 چاپ)
وبینار مرداد ۱۴۰۱ ( 363 چاپ)
همایش ملی پژوهش کاربردی  امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا ( 359 چاپ)
نشانی و تلفن ما ( 358 چاپ)
پروبیوتیک ها چه میکروارگانیسم هایی هستند؟ ( 358 چاپ)
مقالات اولین همایش ملی پروبیوتیک ( 357 چاپ)
اساسنامه ( 355 چاپ)
روز علوم آزمایشگاهی ( 354 چاپ)

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 77 queries by YEKTAWEB 4722