[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
ارتباط با ما::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
اخبار و مصاحبه ها::
دپارتمان‌های تخصصی انجمن::
دبیرخانه::
رویدادهای علمی::
مقاله::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر:
02188793745
آدرس دبیرخانه: 

تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک
خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1

ایمیل: 
anjoman.probiotic@gmail.com
و info@ispff.ir
کد پستی:
1518716513
لینکدین :
anjoman-probiotic 
 تلگرام :
t.me/AnjomanProbiotic
 اینستاگرام:
anjoman.probiotic


 
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینارهای انجمن
..
گزارش شعب استانی

..
:: برترین‌های پایگاه ::
:: مطالبی که بیشتر چاپ شده‌اند
تفاوت بین غذاهای تخمیر شده و پروبیوتیک‌ها ( 567 چاپ)
لیست اعضای حقوقی انجمن ( 489 چاپ)
آیا مفهوم پست بیوتیک ها باعث می شود که پروبیوتیک ها را از منظر جدیدی ببینیم؟ ( 453 چاپ)
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها ( 448 چاپ)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد. ( 434 چاپ)
کمیته‌های تخصصی ( 425 چاپ)
کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱ ( 420 چاپ)
سایت پیشین انجمن ( 406 چاپ)
شناسه انجمن ( 400 چاپ)
راهنمای عضویت ( 398 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۹ ( 396 چاپ)
بازرسان دوره چهارم انجمن ( 396 چاپ)
وبینار تیر ۱۴۰۱ ( 383 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۲ ( 383 چاپ)
لایواینستاگرامی کاربرد علم میکروبیولوژی ( 379 چاپ)
بهبود علائم افسردگی با مصرف پروبیوتیک‌ها ( 375 چاپ)
دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی، رئیس هیئت مدیره انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسومند، شخصیت سال صنعت غذا درسال ۱۴۰۰ شد ( 375 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۱ ( 365 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۷ ( 364 چاپ)
وبینار پروبیوتیک خرداد ۱۴۰۱ ( 359 چاپ)
پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ( 358 چاپ)
سایت‌های مرتبط ( 358 چاپ)
تاریخچه انجمن ( 358 چاپ)
کارگاه مجازی شناسایی پروبیوتیک‌ها ( 356 چاپ)
تاریخچه پروبیوتیک‌ها ( 356 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۳ ( 354 چاپ)
هیئت مدیره انجمن دوره چهارم ( 352 چاپ)
گواهی نامه عضویت ( 344 چاپ)
افتخارات انجمن پروبیوتیک ( 344 چاپ)
مقالات سال ۲۰۱۰ ( 344 چاپ)
مقالات سال ۲۰۰۸ ( 343 چاپ)
خبرنامه الکترونیکی ( 338 چاپ)
وبینار مرداد ۱۴۰۱ ( 336 چاپ)
روز معلم ( 335 چاپ)
خبرنامه‌های انجمن پروبیوتیک ( 334 چاپ)
همایش ملی پژوهش کاربردی  امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت همزمان با روز جهانی غذا ( 329 چاپ)
در زمان مصرف آنتی بیوتیک چه غذاهایی بخوریم؟ ( 329 چاپ)
پروبیوتیک ها چگونه عمل می کنند ؟ ( 327 چاپ)
نشانی و تلفن ما ( 325 چاپ)
شناسه انجمن و سند راهبردی ( 324 چاپ)
اساسنامه ( 324 چاپ)
میکروب‌های کوچک، درمانگرانی بزرگ! ( 323 چاپ)

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 77 queries by YEKTAWEB 4718