[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
ارتباط با ما::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
اخبار و مصاحبه ها::
دپارتمان‌های تخصصی انجمن::
دبیرخانه::
رویدادهای علمی::
مقاله::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر:
02188793745
آدرس دبیرخانه: 

تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک
خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1

ایمیل: 
anjoman.probiotic@gmail.com
و info@ispff.ir
کد پستی:
1518716513
لینکدین :
anjoman-probiotic 
 تلگرام :
t.me/AnjomanProbiotic
 اینستاگرام:
anjoman.probiotic


 
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینارهای انجمن
..
گزارش شعب استانی

..
:: ساختار سازمانی انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ::
 | تاریخ ارسال: 1404/7/6 | 
کلیات و اهداف:
به منظور گسترش و ترویج، پیشبرد و ارتقا علمی دانش پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند و توسعه کیفی نیروهای متخصص و بهبود بخشیدن به  امور آموزشی، پژوهشی و فناورانه  در زمینه پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، انجمن ایرانی پروبیوتیک، میکروبیوم و غذاهای فراسودمند تشکیل  شده است. انجمن موسسه‌ای علمی، غیرانتفاعی، داوطلبانه و غیرسیاسی است که در زمینه‌های مختلف علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوراه فعالیت می‌ند و از تاریخ ثبت دارای شخصیت حقوقی است. مرکز انجمن در شهر تهران و به نشانی محله کاووسیه معبر ماقبل آخر: خیابان علامه شهیدی(دیدار جنوبی)، معبر آخر  خیابان سپر پلاک ۱، کانتر ۱۲، طبقه اول است و شعب آن(مصوب کمیسیون انجمن‌های علمی) پس از تصویب هیئت مدیره انجمن می‌تواند در هر منطقه‌ای از کشور تشکیل شود. هیئت مدیره می‌تواند در صورت لزوم نسبت به تغییر نشانی مرکز اصلی انجمن اقدام کند.
وظایف و فعالیت‌ها:
- به منظور نیل به مرجعیت علمی، گفتمان سازی، ترویج علم و دیپلماسی علمی انجمن اقدامات زیر را به عمل خواهد آورد:
انجام تحقیقات علمی، آموزشی، پژ<هشی و فناورانه در سطح ملی و بین المللی با مشارکت پژوهشگران و متخصصانی که به گونه‌ای با علم  پروبیوتیک و میکروبیم سرو کار دارند.
-همکاری و مشاوره‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فناورانه با دستگاه‌های سیاستگذار و تصمیم‌گیری در سطح کشور در زمینه ارزیابی، بازنگری و اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مربوط به امور آموزش و پژوهش در حوزه‌های علمی موضوع فعالیت انجمن
- ترغیب و تسویق پژوهشگران و تجلیل از محققان و استادان ممتاز 
- ارائه خدمات علمی، آموزشی، پژوهشی و فناورانه
- برگزاری  گردهمایی‌های علمی - تخصصی، کارگاه‌های آموزشی، نمایشگاه تخصصی، فن بازار، ایده بازار، میزگردهای تخصصی و... در سطح ملی، منطقه‌ای و بین المللی؛
- انتشار کتب و نشریات علمی؛
- ارزیابی و ممیزی بر  آثار علمی برجسته، نوآوری‌ها و فرضیات جدید در حوزه تخصصی انجمن؛
- برگزاری جشنواره‌ها و جوایز علمی ملی و بین المللی در حوزه تخصصی انجمن

ارکان انجمن
ارکان اصلی  عبارتند از:
الف) مجمع عمومی  ب) هیئت مدیره    ج) بازرس
محمع عمومی
مجمع عمومی از گردهمایی اعضای پیوسته به صورت عادی یا فوق العاده تشکیل می‌شود. مجمع عمومی عادی سالی یکبار  تشکیل می‌شود و با حضور هر تعداد عضو پیوسته انجمن رسمیت  می‌یابد و تصمیمات با امصر آرا معتبر است. مجمع عمومی عادی یا به ‌طور فوق العاده در مورد ضروری با دعوت هیئت مدیره یا بازرس و یا با تقاضای کتبی یک سوم اعضای  پیوسته تشکیل می‌شود. جلسات مجامع عمومی به صورت مجازی  یا حضوری  و با ترکیبی برگزار می‌شود. انتخابات اعضای هیئت مدیره و بازرسان به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه‌های مورد تایید کمیسیون انجمن‌های علمی، انجام می‌شود.

دعوت از اعضای پیوسته برای تشکیل مجامع عمومی باید حداقل یک ماه قبل از تشکیل مجمع و به صورت ارسال الکترونیکی انجمن و درج در درگاه انجمن صورت پذیرد. یک پنجم اعضای  پیوسته می‌توانند  مستقیما اقدام به دعوت  برای تشکیل مجامع عمومی نمایند، مشروط بر اینکه هیئت مدیره و نیز بازرس انجمن به تقاضای  ایشان پاسخ منفی داده باشد و در چنین حالتی ایشان باید در آگهی دعوت توسط ارسال پست الکترونیک به عدم اجابت درخواست خود،  توسط هیئت مدیره یا بازرس تصریح نمایند. دستور جلسه عمومی منحصرا موضوعی خواهد بود که در تقاضانامه ذکر شده است.

شرایط تشکیل م جمع عمومی فوق العاده همانند شرایط تشکیل مجمع عمومی عادی است و تصمیمات آن با دو سوم آرا معتبر  است.
وظایف مجامع عمومی:
- انتخاب اعضای هیئت مدیره و بازرس
- تصویب برنامه راهبردی انجمن
- تصویب برنامه سالانه انجمن
-بررسی و تصویب پیشنهادات هیئت مدیره و بازرس
- تعیین میزان حق عضویت سالانه بر اساس پیشنهاد هیئت مدیره انجمن
- بررسی و تصویب صورتحساب مالی(درآمدها و هزینه‌های سالی مالی گذشته) و بودجه سال آتی انجمن
- بررسی پیشنهادات اعضای مجمع

مجمع عمومی فوق العاده
- تصویب تغیررات در مفاد اساسنامه
- عزل هیئت مدیره و بازرس
- لغو عضویت اعضا در صورت عدم رعایت مفاد اساسنامه یا عدم رعایت اخلاق حرفه‌ای
- تصویب انحلال انجمن

هیئت مدیره:
هیئت مدیره انجمن مرکب از  عضو اصلی و عضو علی البدل است که هر ۳ سال یکبار با رای مخی از میان اعضای پیوسته انجمن انتخاب می‌شوند. هیئت مدیره نماینده قانونی انجمن بوده و وظایف اختیارات آن به شرح زیر است:
- اداره ا مور جاری انجمن طبق اساسنامه و مصوبات مجمع عمومی
- تشکیل گروه‌هایعلمی انجمن، تعیین وظایف و نظارت بر فعالیت آن‌ها
- هیئت مدیره می‌تواند هر  اقدام و معامله‌ای را که ضرروی بداند در مورد نقل و انتقال اموال منقول و غیرمنقول وتبدیل به احسن یا ترخین و فک رهن و استقراض به استثنای واگذاری قطعی اموال غیرمنقول که مستلزم تصویب مجمع عمومی است انجام دهد
-ارسال گزارش‌های لازم به کمیسیون انجمن‌های علمی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و سایر مراجع قانونی
- تدوین و تصویب آیین نامه‌ها وشیوه‌نامه‌های مورد نیاز انجمن، تعیین مدیران، دبیران گروه‌ها وروسای شعب انمن.

بازرس:
مجمع عمومی عادی  ۱ نفر را به عنوان  بازرس اصلی و ۱نفر را به عنوان بازرس علی البدل برای مدت ۳ سال انتخاب می نماید.
وظایف بازرس یه شرح زیر  است:
- بررسی  اسناد  و دفاتر مالی انجمن و تهیه گزارش  برای مجمع عمومی 
- بررسی گزارش سالانه هیئت مدیره و تهیه گزارش‌ از عملکرد انجمن برای اطلاع از مجمع عمومی
- گزارش هرگونه تخلف هیئت مدیره از مفاد اساسنامه به مجمع عموومی

وظایف دبیرانجمن به قرار زیر است:
- اداهر امورجاری دبیرخانه
- جمع آوری صورت جلسات و پیگیری تصمیمات متخذه
- انجام امور محوله از هیئت مدیره
- تهیه گزارش و عملکرد سالیانه انجمن جهت ارائه به هیئت مدیره.

وظایف خزانه دار به شرح زیر است:
- رسیدگی به امور مالی انجمن
-تهییه و تنظیم دفاتر قانونی و ارئه صورتحساب مالی( صورت حساب درآمدها و هزینه‌های انجمن) به مجمع عمومی و مراجع ذیربط
-تسلیم سالیانه اظهارنامه مالیاتی به سازمان امور مالیاتی.
نمودار سازمانی انجمن پروبویتیتک و غذاهای فراسودمند
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: چارت سازمانی | ساختار سازمانی | نمودار سازمانی |
دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 31 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4722