انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران- کمیته‌های تخصصی
کمیته‌های تخصصی

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1401/4/7 | 
به‌منظور ارایه‌ی خدمات بهینه، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران فعالیت خود را در ۸ کمیته‌ی (کارگروه) تخصصی به انجام می‌رساند. در جدول زیر، نام این کمیته‌ها و همراه با مسئولان هر یک دیده می‌شود.
 
نام کمیته‌های تخصصی و مسئولان مربوط
نام کمیته‌ی تخصصی نام مسئول کمیته عکس
آموزش  دکتر سید داور سیادت
انتشارات دکتر سارا سهراب وندی
روابط عمومی دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی
ارتباط با صنعت دکتر عباسعلی مطلبی
دانشجویی دکتر عباس اخوان سپهی
 پژوهش دکتر محمد مهدی سلطان‌دلال
نشانی مطلب در وبگاه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران:
http://ispff.ir/find-1.101.18.fa.html
برگشت به اصل مطلب