انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران- گزارش چندرسانه‌ای
گزارش ششمین کنگره بین الملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند

حذف تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1404/1/18 | 
گزارش ششمین کنگره پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
ششــمین کنگــره بیــن المللــی پروبیوتیــک و میکروبیــوم توســط انجمــن علمــی پروبیوتیــک ایــران بعــد از برگــزاری ۵ دوره موفــق کنگــره در زمینــه پروبیوتیــک، میکروبیــوم و غذاهــای فراســودمند، بــا دعــوت از سیاســتگذاران، متخصصیــن، عوامــل و فعــالین تولیــد و عرضــه فرآورده‌‌‍هــای پروبیوتیــک و بــا همــکاری ســازمان‌های مرتبــط، وزارت بهداشــت و وزارت علــوم بــا هــدف ارائــه جدیدتریــن یافته هــای علمــی و پژوهشــی در ایــن حــوزه در تاریــخ ۱ الــی ۳ اســفند ۱۴۰۳ در تهــران، مرکــز همایش‌هــای بیــن المللــی پژوهشــگاه نیــرو برگــزار شــد.






در راســتای ارتقــای دانــش، تحقیقــات و تبــادل نظــر در حــوزه پروبیوتیــک و میکروبیــوم ایــن کنگــره بــا محورهــای زیــر برگــزار شـد:

 - روش‌های فنوتیپی و ژنوتیپی در تشخیصی پروبیوتیک‌ها
 - 
اقتصاد و بازاریابی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
 - 
ارزیابی و ایمنی پروبیوتیکها و محصولات فراسودمند : قوانین و مقررات
 - 
پروبیوتیک و محصوالت فراسودمند: چشمانداز و فرصت‌ها و چالش‌ها
 - 
جنبه‌ های ایمنی باکتری‌های پروبیوتیک
 - 
پروبیوتیک و پری بیوتیک و پست بیوتیک در سلامت انسان
 - 
جنبه‌های فناوری‌های نوین غذا و دارو و مکمل‌های پروبیوتیک
 - 
پروبیوتیک، میکروبیوتا و اختلالات و رشد کودکان
 - 
مباحث کاربردی پروبیوتیک و محصولات فراسودمند، میکروبیوتا و بیماری‌های گوارشی
 - 
پروبیوتیک، میکروبیوتا و بیماری‌‌های زنان
 - 
پروبیوتیک‌ها و میکروبیوم و مقاومت آنتی بیوتیکی
 - 
غنی سازی مواد غذایی و تحقق آن در راستای سلامت جامعه


ایـن کنگـره دارای حداکثـر امتیـاز بازآمـوزی و همچنیـن امتیـاز مسـئولین فنی همـراه گواهینامه های بیـن المللی مختلف بود و پوستروچکیده مقاله‌های برگزیده؛ در نشریه میکروبیولوژی کاربردی و نشریه بیوتکنولوژی کاربردی غذایی به چاپ می‌رسد.

این دور از کنگره دارای پنل‌های متفاوتی بود که به طور تقریبی طیف وسیعی از جنبه‌های مختلف پروبیوتیک و صنعت پروبیوتیک را پوشش می‌داد همچنین دو کارگاه مختلف با موضوع کارگاه ورود به صنعت که با همکاری فدراسیون سلامت ایران با حضور جناب آقای دکتر عباس کبریایی زاده؛ رئیس فدراسیون اقتصاد سلامت و رئیس سندیکای  تولیدکنندگان  مکمل‌های رژیم غذایی ایران، سرکار خانم دکتر مریم تاج آبادی ابراهیمی؛ رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران ، سرکار خانم دکتر مریم هاشمی؛ مجری طرح کلان پروبیوتیک و محصولات فراسودمند، سازمان  تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، سرکار خانم دکتر مهناز قمی؛ مدیر عامل شتاب دهنده لاکتوویژن و جمعی از مدیر عامل‌ها و مدیران ارشد صنعت مکمل و محصولات غذای برگزار شد.

همچنین شرکت زیست تخمیر نیز در کنگره، کارگاه آموزشی بررسی محور روده‌ای- کبدی- مغزی- پوستی و نقش کلیدی پروبیوتیک‌ها در تنظیم آن با سخنرانی سرکار خانم دکتر فردوس زمانی راد؛ مشاور پزشکی شرکت زیست تخمیر برگزار شد.
در این دوره از کنگره بیش از ۲۰۰ خلاصه مقاله و و پوستر ارسال شد که از این  تعداد ۳۱ اثر انتخاب و به عوان ارائه دانشجویی، در مقابل داوران ارائه کردند.

در برگزری این دور کنگره، شرکت داروسازی زیست تخمیر، گروه دارویی تک ژن، بایوران، پگاه، کاله، اویلا، گروه سولیکو، لبنیات پاک جزو حامیان  برگزاری ششمین دور بودند.
نشانی مطلب در وبگاه انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران:
http://ispff.ir/find-1.181.180.fa.html
برگشت به اصل مطلب