[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینار تیرماه
..
وبینار مرداد ماه
..
وبینار شهریور ماه
..
اتحادیه زیست شناسان
..
:: آیین نامه کمیته دتنشجویی ::
 | تاریخ ارسال: 1402/2/18 | 
آیین‌نامه کمیته دانشجویی انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران

مقدمه: میکروارگانیسم‌ها از نخستین جلوه‌های حیات گسترده و شگفت‌آور کره‌ی زمین بوده‌اند. هرچند تعداد مشخصی از این موجودات برای سلامتی انسان مضر هستند، بسیاری از آن‌‌ها نه تنها سبب ارتقای سلامتی آدمی می‌شوند، که اثرات سودمند اساسی برای محیط زیست دارند. این میکروارگانیسم‌ها را «میکروارگانیسم‌های مفید» می‌نامند. میکروارگانیسم‌های مفید در سامانه‌های زیستی گیاهی، دامی و انسانی، کشاورزی و صنایع گوناگون ایفاکننده‌ی نقش‌ها و مزایای فراوان هستند. «پروبیوتیک‌ها» از جمله‌ی این میکروارگانیسم‌ها به شمار می‌روند که اساسا با استقرار و عمل فعال در دستگاه گوارش جانوران، آن‌ها را از مزایای سلامت‌بخش گوناگون برخوردار می‌سازند. فرآورده‌های پروبیوتیک در دسته غذاهای فراسودمند قرار می‌گیرند. امروزه، نه‌تنها علوم مربوط به این موضوع از گستردگی و پیشرفت قابل‌توجه برخوردار است، که فرآورده‌های غذایی و دارویی از این دست برای مصرف عموم در دسترس قرار دارد. فرآورده‌های غذایی پروبیوتیک بیش از ۶۰% بازار فرآورده‌های فراسودمند را شامل می‌شوند با توجه به اهمیت جهان‌شامل پروبیوتیک‌ها و در راستای چشم‌انداز ایران ۱۴۰۴، جای آن بود که در کشور ما نیز انجمن علمی‌ای در خور و کارآمد تشکیل شود تا در تمامی جنبه‌های پیش از تولید فرآورده‌ (جنبه‌های میکروب‌شناختی و زیست‌فناوری)، تولید فرآورده تا مصرف‌ (فناوری غذایی، فناوری دارویی، بازاریابی و فروش) و پس از تولید فرآورده (بالینی و شبیه‌سازی‌شده‌ی بالینی) فعالیت داشته و با بخش‌های مربوط داخلی و بین‌المللی به تعامل بپردازد. بدیهی است که اثربخشی ملی و فراملی متخصصان این رشته با تشکیل شبکه‌ای منسجم از دانشجویان، دانش‌پژوهان، کارشناسان، دبیران، مدرسان، پژوهشگران و دانشمندان این رشته مقدور و میسور می‌گردد. در این راستا ارتباط نظام‌مند با بدنه‌ی دانشجوئی به‌ویژه در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته‌های علوم صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، کشاورزی، پزشکی و پیراپزشکی، دامپزشکی و... در دانشگاه‌های سراسر کشور به دلیل شور، شعور و شعفی که در این قشر موجود هست، انتقال تجربیات به نسل‌های آینده تسهیل شده و دوام و قوام انجمن پروبیوتیک ایران را تضمین می‌نماید و همچنین هدف از این آموزش ها کارآفرینی برای دانشجویان در عرصه پروبیوتیک نیز است. با توجه به مقدمه‌ی فوق، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران آیین‌نامه زیر را تصویب و اجرا می‌نماید.



ماده ۱:

انجمن: در این آیین‌نامه منظور انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران می‌باشد.
انجمن دانشجوئی: منظور انجمن علمی دانشجوئی پروبیوتیک دانشگاه‌های سراسر کشور می‌باشد.
تعامل: به ارتباط سیستماتیک بین انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران و انجمن‌های علمی دانشجوئی پروبیوتیک دانشگاه‌های سراسر کشور گفته می‌شود.
عضو دانشجوئی: منظور عضو وابسته‌ی انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران می‌باشد.


ماده ۲:

کمک به توسعه، ترویج هدفمند دانش پروبیوتیک در کشور و افزایش آگاهی و شناخت پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در سطوح عمومی، متخصصین و صنعتگران
کمک به جمع آوری طرح های کلان در زمینه پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
کمک به تشکیل شبکه ملی و بین المللی موثر در مقوله پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
تشکیل شبکه منسجم و هماهنگ منابع انسانی اعم از: دانشجوئی، متخصص و توسعه‌یافته‌ی رشته های صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی، پروبیوتیک و... در کشور
 کادر سازی جهت مدیریت آینده‌ی انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
 نیازسنجی و نیاز آفرینی برای بخش دانشجوئی کشور
تشکیل بانک منابع انسانی در رشته‌های صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی، پروبیوتیک و...
هدایت و همکاری در برگزاری همایش‌ها و سمینارهای علمی دانشجوئی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با مدیریت اجرائی بخش دانشجوئی
کمک به برنامه‌ریزی و اجرای فوق برنامه‌های علمی انجمن‌های دانشجوئی
کمک به برگزاری جلسات سخنرانی علمی در دانشگاه مربوطه
 کمک به کارآفرینی در عرصه پروبیوتیک ها و غذاهای فراسودمند
ماده ۳:

پس از برگزاری انتخابات سالانه در کمیته دانشجوئی و انتخاب هیات مدیره جدید کمیته دانشجوئی و انتخاب دبیر، مکاتبات لازم با گروه یا دانشکده‌ های زیست شناسی، صنایع غذایی، کشاوری، پزشکی، پیراپزشکی و دامپزشکی دانشگاه‌های کشور صورت پذیرفته و دبیر منتخب به عنوان رابط انجمن با کمیته دانشجوئی مربوطه معرفی می‌شود.

ماده ۴:

سالانه هیات مدیره‌ی انجمن با دبیر کمیته دانشجوئی جهت برنامه‌ریزی و هماهنگی هرچه بیشتر جلسات مشترکی برگزار و گزارش جلسه مکتوب شده و توسط دبیر انجمن‌ پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند و کمیته دانشجویی پیگیری و اقدام لازم انجام می‌شود. به میزان درآمد مالی ناشی از عضوگیری کمیته دانشجوئی، هزینه‌های ایاب و ذهاب، اقامت و پذیرائی شرکت در جلسه فوق توسط انجمن تأمین می‌گردد. در صورتی که کمیته دانشجوئی از طریق عضوگیری درآمدی کسب نکرده باشد، انجمن صرفاً هزینه‌ی پذیرائی در روز جلسه را متقبل می‌گردد.

ماده ۵:

پنجاه‌درصد از درآمدهای حاصل از فعالیت کمیته دانشجوئی شامل هزینه‌ی عضوگیری و تمدید عضویت در انجمن، حق ثبت‌نام در همایش‌های علمی و کارگاه‌های آموزشی که با همکاری انجمن برگزار می‌شود، صرفاً برای فعالیت‌های علمی کمیته دانشجوئی صرف و هزینه خواهد شد.

ماده ۶:

کمیته دانشجوئی با مدیریت، تشخیص و تأیید دبیر انجمن می‌توانند جهت خبررسانی و سایر موارد صرفاً علمی، از وبگاه انجمن استفاده کنند. در این راستا کمیته دانشجوئی، اقدام به عضوگیری و تمدید عضویت انجمن از اقشار دانشجویی در مقاطع مختلف نموده و از این طریق نسبت به گسترش دایره اثربخشی انجمن کمک می‌کنند.

ماده ۷:

انجمن در راستای معرفی الگوهای عملی و موفق به نسل جوان، کمیته دانشجوئی را در برقراری ارتباط با دانشمندان بزرگ در حوزه پروبیوتیک در ابعاد ملی و فراملی و استفاده از پتانسیل آنها جهت ترویج علم پروبیوتیک هدایت و کمک خواهد نمود. انجمن با معرفی و دعوت از پیشکسوتان جهت حضور در دانشگاه‌ها، سمینارها و همایش‌های علمی، ارائه سخنرانی و کارگاه‌های آموزشی و غیره، کمیته دانشجوئی را یاری خواهد کرد.

ماده ۸:

با تصویب هیات مدیره، انجمن مجاز به هدایت، نظارت، مشارکت و حمایت از انجمن‌های دانشجویی در برگزاری همایش‌ها و سمینارهای علمی دانشجوئی می‌باشد. بدیهی است که مدیریت بخش علمی صرفاً به عهده‌ی انجمن بوده و مدیریت اجرائی این‌گونه همایش‌ها با کمیته دانشجوئی و دانشگاه مربوطه می‌باشد.

ماده ۹:

هیات مدیره‌ی کمیته دانشجوئی صرفاً از پرداخت حق  ثبت نام انجمن در سمینارهای ملی سالانه‌ی تحت نظارت و مدیریت انجمن معاف می‌باشند.

این شیوه نامه صرفاً در ۹ ماده و بدون هیچ تبصره‌ای در تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۱۰ به تصویب هیات مدیره‌ی انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران به تصویب رسید و از تاریخ تصویب لازم‌الاجرا می‌باشد.

 
دفعات مشاهده: 564 بار   |   دفعات چاپ: 102 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
::
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4652