English
اطلاعات تماس
 
تلفن: 88983647-09306397674
نمابر:
آدرس دبیرخانه: تهران، خیابان شهید میرخانی(نصرت)، نرسیده به میدان توحید، پلاک 214، طبقه دوم در صورت عدم پاسخگویی تلفن به تلفن همراه ذکر شده پیامک لاتین ارسال فرمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.
پست الکترونیکی: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1419735631
مشاهده آرشیو اخبار
کارگاه کارگاه
دومین کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم دومین کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم
نمایه شدن مجله APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در  web of science: Emerging sources citation index نمایه شدن مجله APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در web of science: Emerging sources citation index
دریافت نشان ایمنی و سلامت برای محصولات فاقد گلوتن و نان پروبیوتیک دریافت نشان ایمنی و سلامت برای محصولات فاقد گلوتن و نان پروبیوتیک
طرح معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری طرح معاونت محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری
بیانیه سومین همایش پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند بیانیه سومین همایش پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
در همایش روز جهانی غذا، گروه صنعتی نان سحر سرآمد صنعت نان کشور شد در همایش روز جهانی غذا، گروه صنعتی نان سحر سرآمد صنعت نان کشور شد
دریافت درجه علمی پژوهشی مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی دریافت درجه علمی پژوهشی مجله میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
انتشار مجله انگلیسی APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند انتشار مجله انگلیسی APPLIED FOOD BIOTECHNOLOGY توسط انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
اخیرا به منظور گسترش واعتلاي تحقيقات علمي در زیست‌فناوری غذايي و نيز برقراري ارتباط و هماهنگي بين محققين، كارشناسان و دانشجويان در دانشگاه ها و موسسات تحقيقاتي و همچنين در راستاي توسعه مرزهاي دانش؛ انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اقدام به انتشار این مجله Applied Food Biotechnology به زبان انگلیسی نموده اند.
از شر جوش ها به پروبیوتیک ها پناه ببرید از شر جوش ها به پروبیوتیک ها پناه ببرید
محققان به این نتیجه رسیده اند که مصرف لبنیات پروبیوتیکی می تواند جوش های صورت و چین و چروک دوره سالمندی را از بین ببرد
خسارت‌های باورنکردنی مقاومت آنتی‌بیوتیک خسارت‌های باورنکردنی مقاومت آنتی‌بیوتیک
گزارشی تازه با برآوردی خوش‌بینانه از هزینه‌های حاصل از مقاومت میکروب‌ها در برابر آنتی‌بیوتیک و داروهای رایج، مرگ 100میلیون نفر را تا 15 سال دیگر پیش‌بینی می‌کند.
توصیه های کاربردی در مورد مصرف پروبیوتیک ها در افراد چاق توصیه های کاربردی در مورد مصرف پروبیوتیک ها در افراد چاق
توصیه های کاربردی در مورد مصرف پروبیوتیک ها در افراد چاق
باکتری های روده اخلاقتان را خوش می کنند باکتری های روده اخلاقتان را خوش می کنند
باکتری های روده اخلاقتان را خوش می کنند
نقش باکتری‌های بدن در کاهش وزن نقش باکتری‌های بدن در کاهش وزن
به نظر می رسد که جستجو برای یافتن بهترین و موثرترین روش کاهش وزن هیچگاه پایان نخواهد یافت. در یکی از تازه ترین تحقیقات در این زمینه، پژوهشگران در چین، نقش باکتری های موجود در دستگاه گوارش در کاهش وزن را بررسی کرده اند.
اطلاعیه ی همکاری اطلاعیه ی همکاری
کاربرد پروبیوتیک و ریز مغذی ها در صنایع غذایی کاربرد پروبیوتیک و ریز مغذی ها در صنایع غذایی
مصاحبه خبری رییس انجمن مهندسی کیفیت صنعت غذای مازندران راجع به همایش کاربرد پروبیوتیک و ریزمغذی ها در صنایع غذایی را در مصاحبه خبری بخوانید.
شناسنامه انجمن

با توجه به اهميت جهان‌شمول پروبيوتيك‌ها و در راستاي چشم‌انداز ايران 1404، جاي آن بود كه در كشور ما نيز انجمن علمي‌اي در خور و كارآمد تشكيل شود تا در تمامي جنبه‌هاي پيش از توليد فرآورده‌ (جنبه‌هاي ميكروب‌شناختي و زيست‌فناوري)، توليد فرآورده تا مصرف‌ (فناوري غذايي، فناوري دارويي، بازاريابي و فروش) و پس از توليد فرآورده (باليني و شبيه‌سازي‌شده‌ي باليني) فعاليت داشته و با بخش‌هاي مربوط داخلي و بين‌المللي به تعامل بپردازد.