وبینار پروبیوتیک و کوید 19
وبینار کاربرد، پایش و ایمنی زیستی پروبیوتیک ها
هفتمین کارگاه پروبیوتیک آسیا اقیانوسیه
روز جهانی میکروبیوم
کسب رتبه برتر توسط انجمن پروبیوتیک و غذهای فراسودمند
ششمین سمپوزیوم بین المللی فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک
فصلنامه میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
فصلنامه علمی پژوهشی میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی
نشست اعضای فدراسیون انجمن های آسیایی باکتری های اسیدلاکتیک
اعضای حقوقی انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند
Applied Food Biotechnology
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فرسودمند ایران
با توجه به اهميت جهانشمول پروبيوتيكها و در راستاي چشمانداز ايران 1404، جاي آن بود كه در كشور ما نيز انجمن علمياي در خور و كارآمد تشكيل شود تا در تمامي جنبههاي پيش از توليد فرآورده (جنبههاي ميكروبشناختي و زيستفناوري)، توليد فرآورده تا مصرف (فناوري غذايي، فناوري دارويي، بازاريابي و فروش) و پس از توليد فرآورده (باليني و شبيهسازيشدهي باليني) فعاليت داشته و با بخشهاي مربوط داخلي و بينالمللي به تعامل بپردازد.