[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینار تیرماه
..
وبینار مرداد ماه
..
وبینار شهریور ماه
..
اتحادیه زیست شناسان
..
:: کارگاه مجارزی شهریور ۱۴۰۱ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/6/19 | 
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری دانشگاه شهید بهشتی، شرکت لاکتوویژن و اتحاد زیست‌شناسان‌ ایران، قصد دارند قسمت دوم از سری کارگاه‌های 《 از آزمایشگاه تا صنعت 》را در تاریخ ۳۱ شهریور برگزار کنند.

این کارگاه در ادامه‌ی قسمت اول برگزار خواهد شد و در این بخش به بررسی فناوری و کسب‌وکار پروبیوتیک‌ها خواهیم پرداخت.

شما عزیزان می‌توانید خلاصه‌ی قسمت اول کارگاه را در سایت اتحاد زیست‌شناسان به آدرس biologyevents.ir مشاهده کنید.
همچنین می‌توانید با مراجعه به دایرکت اکادمی، لینک ثبت نام را دریافت کنید.

دسترسی به این کارگاه کاملا رایگان بوده و در پایان کارگاه نیز به شرکت‌کنندگان، گواهی حضور در آن اعطا خواهد شد.

لینک ثبت نام:
https://biologyevents.ir/course/۳۹۳

توجه: تاریخ وبینار به ۵ آبان موکول شده است.
 





  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 900 بار   |   دفعات چاپ: 200 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4645