[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینار تیرماه
..
وبینار مرداد ماه
..
وبینار شهریور ماه
..
اتحادیه زیست شناسان
..
:: پروبیوتیک ها چگونه عمل می کنند ؟ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/7 | 
پروبیوتیک ها چگونه عمل می کنند؟
 

اسید های آلی تولید شده می توانند به عنوان یک منبع انرژی مورد استفاده سلولهای روده قرار گیرند. تولید ویتامین ها بخصوص ویتامینk وB از دیگر خصوصیات قابل توجه آنهاست. لاکتوباسیلوس ها و وبیفیدوباکترها در محصولی مانند ماست می توانند قابلیت هضم پروتیین و میزان دسترسی بیولوژیکی کلسیم،آهن،مس،فسفر،روی و منگنز را افزایش دهند.از سوی دیگر،گزارش شده است پروبیوتیک ها می توانند میزان کلسترول سرم خون را کاهش دهند. جلوگیری از التهاب معدی، روده ای حاد و انواع اسهال از دیگر فواید مصرف پروبیوتیک هاست. ثابت شده محصولات تخمیری شیر و باکتری های اسید لاکتیک موجود در آن بر سیستم ایمنی بدن تاثیر می گذارند و مقاومت بدن را در مقابل عفونت،سرطان و حساسیت افزایش می دهند. پروبیوتیک ها می توانند عوارض سوء هضم لاکتوز را که یکی از مهمترین عوامل محدود کننده مصرف شیر است، کاهش دهند. میزان آنزیم تجزیه کننده لاکتوز(قند شیر) در روده برخی افراد ناکافی است به همین علت نمی توانند لاکتوز را هضم و جذب کنند. این موضوع باعث می شود در این افراد پس از مصرف شیر،نفخ،گرفتگی عضلات شکم و اسهال بوجود آید.باکتری های پروبیوتیکی می توانند با تجزیه لاکتوز و تولید آنزیم تجزیه کننده آن، از بروز این عوارض جلوگیری کنند.در حال حاضر فرآورده های پروبیوتیکی مختلفی در جهان تولید و عرضه می شوند. انواع نوشیدنیهای پروبیوتیک شیر،انواع پنیر،دوغ،ماست نوشیدنی ،ماست سفت یا همزده،بستنی ،خامه ترش،شیر بدون چربی و نوشیدنی های به دست آمده از دوغ کره از جمله این محصولات هستند.ماست های پروبیوتیک علاوه بر تامین باکتری های زنده،مواد مغذی با ارزشی هم چون کلسیم و پپتیدهای بیولوژیک در اختیار بدن قرار می دهند. کلیه فرآورده های لبنی پروبیوتیک از جمله ماست پروبیوتیک را بایستی تا هنگام مصرف،سرد (کمتر از ۵ درجه سانتیگراد)نگه داشت تا هم میزان زنده ماندن باکتری‌های مفید و هم اثرات پایدار این فرآورده ها را تضمین نمود.
 

اثرات سودمند پروبیوتیک بر سلامتی:
 

۱)تقویت سیستم دفاعی و ایمنی بدن

۲)ساخت برخی ویتامین هاk )وB ) و اسیدهای آمینه

۳)کاهش کلسترول خون

۴)بهبود عملکرد دستگاه گوارشی

۵)جلوگیری و کاهش عفونت های روده ای

۶)کاهش شیوع و تداوم اسهال

۷)اثر مثبت بر میکروفلور روده و مجاری ادراری

۸)بهبود هضم لاکتوز در روده    

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 736 بار   |   دفعات چاپ: 156 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4645