[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینار تیرماه
..
وبینار مرداد ماه
..
وبینار شهریور ماه
..
اتحادیه زیست شناسان
..
:: از رابطه میکروبیوم روده با ویروس کووید ۱۹ چه می دانیم؟ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/7 | 
از رابطه میکروبیوم روده با ویروس کووید ۱۹ چه می دانیم؟

همه ما میدانیم که ویروس کووید ۱۹ در ابتدا سیستم تنفسی را مورد حمله قرار می دهد. با این حال، دانشمندان به رابطه مستقیمی بین سیستم گوارش ، سیستم ایمنی بدن و میکروبیوم در مبارزه ویروس کرونا دست یافته اند. یکی از راه های مبتلا شدن به ویروس کووید ۱۹، تضعیف سیستم تنفسی که ما بین ریه تا بینی قرار دارد، می باشد. با آشنایی بیشتر دانشمندان با این ویروس دریافتند که سیستم ایمنی بدن به همراه دستگاه گوارش نیز در مبتلا شدن به این ویروس تاثیر گذار هستند.

 

چرا مهم است که میکروبیوم روده را در مبارزه با ویروس کووید ۱۹ در نظر بگیرید؟

بر کسی پوشیده نیست که مقاومت اعضای بدن و بافت های سطحی ارتباط مستقیمی با ابتلا به ویروس کووید ۱۹ دارند. به عنوان مثال ریه ها و میکروبیوم روده بر یکدیگر تاثیر می گذارند و این رابطه ریه های شما را سالم نگه می دارد. در این مورد دانشمندان از یافتن ویروس کووید ۱۹ در مدفوع افراد مبتلا به این ویروس خبر دادند! علاوه بر این برخی از بیماران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ دچار کاهش باکتری های مفید روده از جمله لاکتوباسیلوس ها و بیفیدوباکتریوم ها شده بودند. اگرچه میکروبیوم روده ما نمی تواند به طور مستقیم از ما در برابر ویروس کووید ۱۹ محافظت کند، اما تحقیقات جدید نشان می دهد که رابطه بسیار نزدیکی بین میکروبیوم روده و سیستم ایمنی بدن وجود دارد. میکروبیوم سالم و متعادل باعث هموستاز ایمنی می شود، به همین دلیل از واکنش پذیری بیش از حد سیستم ایمنی فرد جلوگیری می کند. هموستاز سیستم ایمنی روده وضعیتی است که سیستم ایمنی بدن ما را از عفونت های خارجی محافظت می کند.

یک میکروبیوم سالم می تواند از واکنش بیش از حد سیستم ایمنی بدن به کووید ۱۹ جلوگیری کند!

با توجه به تحقیقات جدید ویروس کووید ۱۹ و نقش میکروبیوم روده در پاسخ ایمنی بدن به عفونت های ویروسی، دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که یک میکروبیوم سالم از واکنشهای ایمنی التهابی در ریه ها و سایر ارگانهای آلوده بدن به ویروس کووید ۱۹ جلوگیری می کند. مراقبت از سلامت روده ها همچنین تغذیه متنوع که شامل پروبیوتیک ها نیز می شود، باعث ایجاد سیستم ایمنی قوی بدن می شود و به طور غیرمستقیم توانایی بدن را در مبارزه با حملات ویروسی بالا می برد.

 

 

چگونه پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها می توانند با بیماری همه گیر کرونا ویروس مبارزه کنند؟

در رژیم غذایی، پروبیوتیک ها و پریبیوتیک ها نقش مهمی در تنظیم عملکرد پاسخ سیستم ایمنی از طریق میکروبیوم روده دارند، که به نوبه خود بر سیستم ایمنی تأثیر می گذارد.

در حالی که تحقیقات نشان میدهد که پروبیوتیک ها بیماری آنفلوانزا که جزو عفونت های دستگاه تنفسی است را کاهش می دهند. کمیسیون بهداشت ملی و اداره ملی طب سنتی چین پیشنهاد کردند که از پروبیوتیک ها در بیماران حاد کووید ۱۹ برای جلوگیری از عفونت باکتریایی ثانویه استفاده شود.

پروبیوتیک ها به همراه پری بیوتیک ها می توانند دفاع ایمنی را در برابر عفونت های ویروسی بهبود بخشند. یک مطالعه بر روی موش ها نشان داده است که رژیم غذایی روزانه با پروبیوتیک ها به همراه فیبر محلول منجر به کاهش بار ویروسی ریه و افزایش بقا می شود.

اگرچه آنچه شما می خورید، مانع آلوده شدن بدن به ویروس کووید ۱۹ نمی شود، اما میکروبیوم روده با یک رژیم غذایی مناسب و متعادل که شامل پروبیوتیک ها و پروبیوتیک ها است، برای حمایت از سلامتی دستگاه گوارش مفید است و به حفظ سیستم ایمنی بدن کمک می کند.

 

References:

 

Kissler SM, Tedijanto C, Goldstein E, et al. Projecting the transmission dynamics of SARS-CoV-۲ through the postpandemic period. Science. ۲۰۲۰; eabb۵۷۹۳. doi: ۱۰.۱۱۲۶/science.abb۵۷۹۳.

 

Pan L, Mu M, Yang P, et al. Clinical characteristics of COVID-۱۹ patients with digestive symptoms in Hubei, China: a descriptive, cross-sectional, multicenter study. Am J Gastroenterol. ۲۰۲۰; ۱۱۵. doi: ۱۰.۱۴۳۰۹/ajg.۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۶۲۰.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 696 بار   |   دفعات چاپ: 154 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4645