[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
برقراری ارتباط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر: 02188793745
آدرس دبیرخانه: تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1
ایمیل: anjoman.probiotic@gmail.com
کد پستی: 1518716513
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینار تیرماه
..
وبینار مرداد ماه
..
وبینار شهریور ماه
..
اتحادیه زیست شناسان
..
:: مقالات سال ۲۰۱۱ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/4/7 | 
 

Viability of Probiotic Bacteria in Low Alcohol-and Non-Alcoholic Beer During Refrigerated Storage

 

Effects probiotic-containing microcapsules on viscosity, phase separation and sensory attributes of drink based on fermented milk

 

EFFECTS OF DRY MATTER STANDARDIZATION ORDER ON BIOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS OF FRESHLY MADE PROBIOTIC DOOGH (IRANIAN FERMENTED MILK DRINK)

 

Characteristics of different brewer's yeast strains used for non-alcoholic beverage fermentation in media containing different fermentable sugars

 

Combined effects of dry matter content, incubation temperature and final pH of fermentation on biochemical and microbiological characteristics of probiotic fermented milk

The Healing Effect of Lactobacillus plantarum Isolated from Iranian Traditional Cheese on Acetic Acid Induced Gastric Ulcer in Rats

 

EVALUATION ADHESION ABILITY OF LACTOBACILLI ISOLATED FROM TRADITIONAL FERMENTED DAIRY PRODUCTS TO CACO 2 CELL LINE BY CULTUREAND GRAM STAINING METHODS

 

ANTIMICROBIAL ACTIVITY ASSAY OF IRANIAN NATIVE BACILLUS STRAINS ISOLATED FROM AVICULTURE IN ARAK

Application of Advanced Instrumental Techniques for Analysis of Physical and Physicochemical Properties of Beer: A Review

 

Sensory analysis: relevance for prebiotic, probiotic, and synbiotic product development

 
Alcohol-free Beer: Methods of Production, Sensorial Defects, and Healthful Effects

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 583 بار   |   دفعات چاپ: 157 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4645