[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: صفحه اصلي درباره انجمن اخبار و رویدادها جستجو ثبت نام تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
معرفی انجمن::
اخبار رویدادها::
گالری عکس و فیلم::
اخبار علمی::
عضویت در پایگاه::
ارتباط با ما::
بخش آموزش::
مراکز مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
پست الکترونیک::
سایت پیشین انجمن::
ثبت نام در همایش و کارگاه ها::
اخبار و مصاحبه ها::
دپارتمان‌های تخصصی انجمن::
دبیرخانه::
رویدادهای علمی::
مقاله::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
اطلاعات تماس
تلفن و نمابر:
02188793745
آدرس دبیرخانه: 

تهران، میدان ونک چهارراه جهان کودک
خیابان شهیدی کوچه سپر پلاک 1

ایمیل: 
anjoman.probiotic@gmail.com
و info@ispff.ir
کد پستی:
1518716513
لینکدین :
anjoman-probiotic 
 تلگرام :
t.me/AnjomanProbiotic
 اینستاگرام:
anjoman.probiotic


 
..
فصلنامه پژوهش و نواوری
..
وبینارهای انجمن
..
گزارش شعب استانی

..
:: سومین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی ::
 | تاریخ ارسال: 1404/7/8 | 
در برخی مناطق جهان ، شدت ناامنی غذایی بسیار زیاد است. تخمین زده می‌شود که ۶۷۳ میلیون نفر با گرسنگی زندگی می‌کنند. در جاهای دیگر، افزایش سطح چاقی و ضایعات گسترده مواد غذایی به سیستمی نامتعادل اشاره دارد - جایی که فراوانی و فقدان، اغلب در کنار هم، همزیستی دارند. سیستم‌های کشاورزی-غذایی همچنین منبع اصلی انتشار گازهای گلخانه‌ای هستند. با این حال، آنها پتانسیل واقعی برای کاهش این انتشارها را از طریق نحوه کشت، برداشت و اشتراک‌گذاری مواد غذایی ارائه می‌دهند.
تامین نیازهای جمعیت رو به رشد جهان، نیازمند کار گروهی - فراتر از مرزها، بخش‌ها و نسل‌ها - است. اقداماتی که امروز انجام می‌دهیم مستقیماً بر آینده تأثیر خواهد گذاشت. ما باید با هزینه کمتر، بیشتر تولید کنیم. بیایید برای آینده‌ای فراگیرتر و عادلانه‌تر تلاش کنیم.

همزمان با  روز جهانی غذا، سومین همایش ملی پژوهش‌های کاربردی  امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت؛ روز پنج شنبه ۲۴ مهرماه، هتل ثامن مشهد واقع در انتهای بولوار وکیل آباد، ابتدای جاده طرقبه، امام رضا۲، بعد از ویلاشهر برگزار می‌شود.
در "سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت" دارای امتیاز بازآموزی (۵ امتیاز) معادل ۸ ساعت، برای مسئولان فنی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی خواهد بود.

 محورهای همایش:
  • امنیت غذایی و شرایط بحران
  • روش‌های نوین فرآوری مواد غذایی
  • نانوفناوری در علوم غذایی
  • کنترل کیفیت مواد غذایی
  • فناوری‌های سبز
  • روش‌های نوین بسته بندی
  • ارزیابی حسی و  علوم شناختی
  • ضایعات مواد غذایی
  • غذاهای سنتی و بومی
  • زیست فناوری و میکروبیولوژی
  • سوتغذیه و  تغذیه بیماران خاص
  • غذا داروها، غذاهای فراسودمند و سلامت محور
  • جیره‌ها و فرمولاسیون‌های غذاهای خاص
  • هوش مصنوعی و مدل سازی
  • روش‌هایپایش و فناوری های تشخیص سریع
  • سموم و آلاینده‌های غذایی
  • افزودنی‌ها و نگهدارنده‌های طبیعی
  • استانداردها، قوانین و سیاست گذاری‌ها
  • تقلبات و اصالت سنجی مواد غذایی
  • ترکیبات ضدتغذیه‌ای  وسلامت 
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت کنگره مراجعه کنید.


 
  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
کلیدواژه ها: امنیت غذایی | ایمنی | سلامت | رغذا |
دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران Iranian Probiotics and Functional Foods Society
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4722