در برخی مناطق جهان ، شدت ناامنی غذایی بسیار زیاد است. تخمین زده میشود که ۶۷۳ میلیون نفر با گرسنگی زندگی میکنند. در جاهای دیگر، افزایش سطح چاقی و ضایعات گسترده مواد غذایی به سیستمی نامتعادل اشاره دارد - جایی که فراوانی و فقدان، اغلب در کنار هم، همزیستی دارند. سیستمهای کشاورزی-غذایی همچنین منبع اصلی انتشار گازهای گلخانهای هستند. با این حال، آنها پتانسیل واقعی برای کاهش این انتشارها را از طریق نحوه کشت، برداشت و اشتراکگذاری مواد غذایی ارائه میدهند.
تامین نیازهای جمعیت رو به رشد جهان، نیازمند کار گروهی - فراتر از مرزها، بخشها و نسلها - است. اقداماتی که امروز انجام میدهیم مستقیماً بر آینده تأثیر خواهد گذاشت. ما باید با هزینه کمتر، بیشتر تولید کنیم. بیایید برای آیندهای فراگیرتر و عادلانهتر تلاش کنیم.
همزمان با روز جهانی غذا، سومین همایش ملی پژوهشهای کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت؛ روز پنج شنبه ۲۴ مهرماه، هتل ثامن مشهد واقع در انتهای بولوار وکیل آباد، ابتدای جاده طرقبه، امام رضا۲، بعد از ویلاشهر برگزار میشود.
در "سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت" دارای امتیاز بازآموزی (۵ امتیاز) معادل ۸ ساعت، برای مسئولان فنی واحدهای تولیدی غذایی و آشامیدنی خواهد بود.
محورهای همایش:
امنیت غذایی و شرایط بحران
روشهای نوین فرآوری مواد غذایی
نانوفناوری در علوم غذایی
کنترل کیفیت مواد غذایی
فناوریهای سبز
روشهای نوین بسته بندی
ارزیابی حسی و علوم شناختی
ضایعات مواد غذایی
غذاهای سنتی و بومی
زیست فناوری و میکروبیولوژی
سوتغذیه و تغذیه بیماران خاص
غذا داروها، غذاهای فراسودمند و سلامت محور
جیرهها و فرمولاسیونهای غذاهای خاص
هوش مصنوعی و مدل سازی
روشهایپایش و فناوری های تشخیص سریع
سموم و آلایندههای غذایی
افزودنیها و نگهدارندههای طبیعی
استانداردها، قوانین و سیاست گذاریها
تقلبات و اصالت سنجی مواد غذایی
ترکیبات ضدتغذیهای وسلامت
برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت کنگره مراجعه کنید.